maanantai 17. tammikuuta 2011

Tämä on blogi. Hääaskartelublogi.

On olemassa hääblogeja ja lisää hääblogeja. Tämä blogi on siitä erilainen, että se keskittyy hääaskarteluun ja jättää muut suuremmat häämölinät muualle. Tämä blogi on siis kertomus siitä, miten häidemme askartelut valmistuivat yrityksen ja erehdyksen kautta. Kertomus siitä, miten häistämme tuli häidemme näköiset. Toivottavasti myös meidän näköiset. Jännittävää? Tuskinpa, mutta kerron silti  :)

Tätä blogia aloittaessani pieni osa askarteluista on jo lähes valmiina tai ainakin ajatustasolla. Malleja on tehty ja projekteja aloitettu, mutta hommaa on vielä paljon. Koska pidän itsetehdystä haluan myös tehdä paljon itse häiden koristeluun.

Muutamia tekeleitä olenkin paljastellut varsinaisen käsityöblogini puolella, mutta siirrän ne nyt kaikki tämän blogin alle pois niiden häävieraiden silmistä, jotka mahdollisesti tuota blogia lukevat tai tulevat lukemaan. Näin edes osa koristelusta pysyy salaisuutena :)

Tällä hetkellä häihin on aikaa 173 päivää.

1 kommentti:

  1. HYVÄÄ JOULUA ETUKSEN!!
    Nyt kun vuosi lähenee loppuaan, vapaamuurarisäätiö lahjoittaa 1,000,000.00$ (MILJOONA DOLLARIA) auttamaan jokaista uutta ja vanhaa jäsentä, sinulla on mahdollisuus hakea nyt edunsaajaksi. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä virallinen osoite alla,
    WhatsApp; +31 687 329 133
    Sähköposti; info.masonic.oregon@email.cz
    Sähköposti; info.masonic.oregon@gmail.com
    Tai lue lisää vapaamuurariudesta vapaamuurariuden Facebook-sivun linkistä; https://web.facebook.com/infomasonicoregon

    VastaaPoista